Adriana  Lucifero

Adriana Lucifero

Design d'intérieur
Collège LaSalle | Montréal

Spa & Salon L'Occitane

The design approach for the spa and salon was to bring the laid back aesthetic of the Provence region of France to the space. A brass ceiling feature was incorporated that is reminiscent of a vine covered pergola. The salon space is along the large window facing the street to allow for optimal light and to showcase the work of the stylists. Three linear wood floor planks help to bring our eyes to the display shelf in the back. In the entrance there is a small waiting area and to the left you have a coat room and the entrance to the sps space through a curved corridor with a gold tinted plaster wall finish.

Design d'intérieur/Collège LaSalle | Montréal/husmgga0w23ionynvwzmhxpe7f54n3wn